Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar, online opleiding: Hoe navigeer ik als belegger de corona crisis

Tim Nijsmans, 17-03-2020
Goed nieuws

De markten krijgen een enorme klap als gevolg van de paniek rond het corona virus. Hoe kan je bekomen dat je je geld niet verliest? Zou je vandaag nog verkopen? Zijn er al kansen? Welke aandelen en ETF’s vandaag kopen en welke verkopen? Het zijn allemaal vragen die ik wens te beantwoorden voor jullie in een webinar, een online opleiding op vrijdagnamiddag 20 maart  en ook op zaterdagnamiddag 21 maart telkens om 14u. Het enige wat je nodig hebt om de webinar te volgen is een pc, laptop of smartphone. Het volgen van een webinar is eenvoudig en enkel de lesgever zal gefilmd worden. Vragen stellen kan via een chat of via microfoon.

In deze stressvolle tijden is het niet makkelijk om positief te blijven. Eerst en vooral moeten we onze gezondheid beschermen en focussen op het vertragen van de verspreiding van het corona virus. Informeer jezelf over deze uitzonderlijk crisis en de opportuniteiten die zich voordoen. 

Je kan inschrijven door te mailen naar tim@vermogensgids.be en na ontvangst betaling krijg je de uitnodiging voor de webinar.

Je kan betalen via overschrijving van 50,00 euro op BE56 7310 4689 1488 op Manibus BVBA met mededeling 'webinar 20 maart of 21 maart'

Of via de Paypal knop hieronder:

Paypal

​Programma:
14u: De corona crisis op de beurs.
In het eerste deel ga ik in op de gevolgen van corona voor de economie en vooral financiële markten. In duidelijke taal wens ik jullie aan te tonen waar de problemen zich bevinden maar ook waar de kansen zijn.
15u: Eerste vraag en antwoorden over algemene aanbevelingen.
Er is de mogelijkheid om vragen te stellen over het eerste deel die u persoonlijk aanbelangen.
15u30: Pauze.
15u:45: Praktische aanbevelingen rond uw specifieke beleggingen.
Welke aandelen of ETF’s kan u nog kopen en welke zou u nog verkopen? Er komen een aantal concrete tips langs de aankoop en verkoopzijde. Ik licht toe waarom deze interessant zijn.
Een aantal concrete aankooptips in de aandelen, vastgoedbeleggingen en de ETF’s volgen in dit deel.
16u45: Tweede vraag en antwoordsessie over specifieke beleggingen en de tips.
17u00-17u30: Einde is afhankelijk van de vragen.